Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Feedback
Project language:

SoZaWe

The new office building for the department of Social Affairs and Employment of the municipality of Groningen features a ‘job market’, offices, a restaurant, courtyard gardens, parking garage, rooftop terrace and bicycle parking facility. Green balconies, rooftop gardens and succulent roofs were integrated into the building, as were solar panels, underground and thermal energy storage, concrete core activation and a grey-water system. Indoor gardens and atria offer a green, nature-filled work environment. The building boasts large expanses of floor spanning 15 metres in places. The parking garage has a limited number of columns. Both aspects allow for a large degree of freedom in determining how to use the space. In addition, a new HOLCON floor system was chosen; this not only allowed all installations to be integrated into the floor, with easy access from above, but also facilitates flexible use of the building.

Association Articles

Logo
Name
Article title

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following SoZaWe. Click here to see everything you're following.
You stopped following SoZaWe
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
SoZaWe is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites