Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Gebouw WY

General

Dit gebouw dateert uit 1968 en is een van de grootste researchgebouwen van de Campus. Bij de renovatie zijn interieur en gevel weer geheel aangepast aan de huidige tijd, met behoud van de kenmerken van de wederopbouwarchitectuur.

Een representatieve entree was gewenst en die is verrassend genoeg in de kelder gelegen. De entree is in wezen uitgerekt tot een luie, lange en door een glazen volume overdekte trap die de bezoeker naar de liften leidt.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Gebouw WY. Click here to see everything you're following.
You stopped following Gebouw WY
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Gebouw WY is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites