Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Gebouw TQ5-6

General

Hier was het spel van betonraster en borstweringen in het oorspronkelijke gebouw afwijkend van TQ1-4. Hier was er sprake van een doorgaande band onder de ramen die onderling gescheiden waren door een betonkolom. Nu de borstweringen zijn gesloopt, komt het strakke grid va beton veel nadrukkelijker in beeld. Het raster wordt alleen onderbroken waar er dubbelhoge loggia's achter zijn gesitueerd. De lage voorbouw heeft dubbelhoge kolommen onder een betonnendakrand en oogt daardoor luchtiger.

Het gebouwdeel van gele baksteen waarin de trappen en liften zijn ondergebracht stond er jarenlang een beetje vreemd bij: het diende niet als hoofdingang, hoewel het een tamelijk expressief gebouwonderdeel is. Hier was de achterdeur.

Nu er een luifel is toegevoegd en de inrichting van de ruimte eromheen hierop is afgestemd, krijgt dit deel eindelijk de allure van een hoofdingaang en daarmee de aandacht die het verdient

Logo
Name
Company type
Product / Material
Link

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Gebouw TQ5-6. Click here to see everything you're following.
You stopped following Gebouw TQ5-6
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Gebouw TQ5-6 is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites