Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

ES Woning

General

Dit plan zorgde in het begin voor commotie in de buurt: het zou niet passen. Toch voegt het huis zich door zijn rustige architectuur moeiteloos in de omgeving, ondanks zijn zeer afwijkende bouwmethode. Dit huis is namelijk geheel van staal, al zijn de dichte segmenten van voor- en achtergevel aan de buitenzijde gestuct.

Binnen is het echter allemaal staal wat de klok slaat en pas daar is de grote ruimtelijkheid zichtbaar.

Ontwerp: Erik van der Stoep

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following ES Woning. Click here to see everything you're following.
You stopped following ES Woning
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
ES Woning is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites