Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Auditorium

General

In dit gebouw is de invloed van de Zwitserse architect Choisy op van Embden duidelijk merkbaar aan de manier waarop de betonconstructie in de vorm van verticale schijven is vormgegeven. De sterke plastische geleding van het gebouw en het gebaar in de drie ruimterichtingen bij de ingang, te weten de loopbrug, de liftschacht en de raamuitbouw, leveren een overtuigende demonstratie op van het ruimtelijk vermogen van deze architect.

Ontwerp: S.J. van Embden, J. Choisy

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Auditorium. Click here to see everything you're following.
You stopped following Auditorium
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Auditorium is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites