Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Woonzorgcentrum Gagelbosch

General

Het bestaande verzorgingshuis Gagelbosch is geheel gesloopt. Daarvoor in de plaats is een grote parkeerkelder gekomen, waar bovenop een vijftal woonzorggebouwen worden geplaatst.

Het eerste gebouw toont zich met zijn lange wand langs de oever van het afwateringskanaal als een aangemeerd passagiersschip. Daarachter ligt een U-vormig woongebouw dat in hoogte afneemt in de richting van de bestaande woonbuurt.

Daar weer achter staat een gebouw van één bouwlaag waarin voorzieningen zijn opgenomen. Op de kop markeert een verhoging van vier bouwlagen de entree naar de parkeerkelder.

De laatste twee gebouwen zijn in 2017 gerealiseerd. Die woontorens markeren met hun hoogte van 70 meter het begin van de stad.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Woonzorgcentrum Gagelbosch. Click here to see everything you're following.
You stopped following Woonzorgcentrum Gagelbosch
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Woonzorgcentrum Gagelbosch is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites