Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Feedback

Windesheim gebouw X

You and your listed project partners can edit this project

Project information

New construction project for the Economics and Journalism degree programme at the Windesheim University of Applied Sciences. The teaching facility has five layers of construction, yet ten floors: the building is split-level. It houses a variety of office and teaching functions and several supporting facilities, such as a restaurant and an auditorium. The parking garage, which can hold 260 cars, is at ground level underneath and beside the building, along with another structure that offers space for parking 600 bicycles. The client wanted a compact and flexible building. This flexibility is reflected at both the level of the entire structure and in the interior layout. While the building is currently furnished for educational purposes, it could be adapted to serve as an office building. The parking garage offers additional height, with unobstructed space overhead to a height of 3.3 metres. As a result, the parking garage could also be transformed to fulfil an educational or office function in future. At the layout-level, the building is flexible thanks to large open spaces without load-bearing walls.

Description: General
General

Team Windesheim gebouw X

Association Articles

Logo
Name
Article title

Location

Related projects

No results found

Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Windesheim gebouw X. Click here to see everything you're following.
You stopped following Windesheim gebouw X
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Windesheim gebouw X is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites