Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Uitbreiding woning Huijgenslaan

General

Een bijzondere aanbouw in groen geschilderde baksteen. Die stenen zijn in een aparte vorm gebakken waardoor een subtiel spel van licht en schaduw ontstaat en de lange gesloten wand nergens saai wordt. Een metalen doosje is in dit stenen volume ingelaten en zorgt ook bovendaks voor lichttoetreding.

Architect: Boon en Slagter

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Uitbreiding woning Huijgenslaan. Click here to see everything you're following.
You stopped following Uitbreiding woning Huijgenslaan
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Uitbreiding woning Huijgenslaan is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites