Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

The Neighbors

General

Het oorspronkelijke gebouw van de architecten C.G. Geenen en L.R.T. Oskam uit 1961, is een overduidelijk product van de wederopbouw: een strak grid van ramen binnen een structuur van beton en natuursteen. De zuidgevel is verlevendigd door de toepassing van balkons met mozaïeken van de kunstenaar Berend Hendriks. Destijds was het overigens een kantoorgebouw met winkels in de plint. Later is het kantoorgedeelte herontwikkeld tot grote appartementen. Bij de laatste verbouwing zijn die weer omgebouwd naar kleinere eenheden en is de dakopbouw met twee lagen appartementen toegevoegd. Die opbouw bijt de oorspronkelijke architectuur nog net niet, daarvoor is de uitvoering abstract genoeg. Desondanks vind ik het wel een beetje een waterhoofd.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following The Neighbors. Click here to see everything you're following.
You stopped following The Neighbors
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
The Neighbors is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites