Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

't Slingerhout

General

Dit was de eerste permanente school in Meerhoven, gesitueerd op een driehoekig kavel. Dat was ontstaan omdat het rechthoekige raster wordt doorsneden door een pad dat het tracé volgt van een veel ouder pad en dat in het nieuwe stedenbouwkundige weefsel is opgenomen. De bomen zijn hier dan ook veel ouder en groter dan elders in de wijk.

De school is van het type brede school (kinderopvang, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang) en dat komt tot uiting in de schakeling van volumes en de verschillende speelplaatsen. Het gebouw voegt zich soepel in zijn omgeving, ondanks zijn forse afmetingen.

Ontwerp: KdV architecten

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following 't Slingerhout. Click here to see everything you're following.
You stopped following 't Slingerhout
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
't Slingerhout is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites