Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Station Den Haag CS

General

Benthem Crouwel Architects maakte van station Den Haag een overdekt stadsplein. Het OV knooppunt kreeg heeft vier entrees, maar de vierzijdigheid van het gebouw komt ook terug in de vormgeving van het dak: een diagonale verdeling met ruitvormige dakelementen. De ‘wybertjes’ die in het dak zijn verwerkt geven een spectaculair schaduwspel bij zonlicht, zorgen in open stand voor de ventilatie en fungeren als zonwering. Daarnaast dragen ze bij aan de akoestiek en openen ze bij brand als rookluiken. 

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Station Den Haag CS. Click here to see everything you're following.
You stopped following Station Den Haag CS
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Station Den Haag CS is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites