Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Spilcentrum

General

Op deze locatie, dicht tegen de Ring aan, stond een karakteristieke school, maar die was te klein en had veel last van het verkeerslawaai. Met deze nieuwbouw is een intelligente oplossing voor die vraagstukken gevonden.

De speelplaats is op de meest geluidbelaste plek gelegd en de school achter het geluidsscherm. Dat scherm is vervolgens omgetoverd tot het visitekaartje van de school.

Dit beeld maakt ook direct duidelijk waarom de school deze naam heeft.

Op deze locatie, dicht tegen de Ring aan, stond een karakteristieke school, maar die was te klein en had veel last van het verkeerslawaai. Met deze nieuwbouw is een intelligente oplossing voor die vraagstukken gevonden.

De speelplaats is op de meest geluidbelaste plek gelegd en de school achter het geluidsscherm. Dat scherm is vervolgens omgetoverd tot het visitekaartje van de school.

Dit beeld maakt ook direct duidelijk waarom de schozol deze naam heeft.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Spilcentrum. Click here to see everything you're following.
You stopped following Spilcentrum
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Spilcentrum is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites