Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Sociaal pension en studentenhuisvesting

General

Beide gebouwen zijn gelegen aan de Ring en kenmerken zich in hun architectuur door de toepassing van grote glasschermen als geluidwerende voorziening. Het gebouw in 3 lagen voor studentenhuisvesting volgt getrouw de richting van de ringweg. Het 6 bouwlagen tellende sociaal pension verwijst door de verdraaiing ten opzichte van de ringweg naar het traject van een voormalige spoorlijn en zorgt voor een markant stedenbouwkundig signaal aan de Ring.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Sociaal pension en studentenhuisvesting. Click here to see everything you're following.
You stopped following Sociaal pension en studentenhuisvesting
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Sociaal pension en studentenhuisvesting is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites