Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

RT Woning

General

Hoewel van origine niet witgeschilderd, is dit woonhuis wel heel kenmerkend voor het werk van Reinier Tybout. Het afwijkende metselwerk op de tweede verdieping (nu niet meer te zien) en de pergola verzelfstandigden de bovenste etage. Nu is het veel meer één volume dat deels is weggesneden. Het beeld verliest daardoor geenszins aan kracht. Zorgvuldig geproportioneerde raampartijen vertellen iets over de achterliggende functies en vormen samen een krachtige compositie.

Ontwerp: Reinier Tybout

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following RT Woning. Click here to see everything you're following.
You stopped following RT Woning
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
RT Woning is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites