Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Rijkskantoor de Knoop

General

Het stationsgebied van Utrecht ligt in het hart van Nederland en is daarom gunstig voor rijksambtenaren die willen vergaderen. De Knoop is hiervoor geschikt gemaakt; de voormalige Knoopkazerne is uitgebreid en getransformeerd in een kantoren- en vergadercentrum voor rijksdiensten. De hoofdentree van De Knoop ligt aan het Knoopplein waar straks meer kantoren zullen komen en vormt de start van een nog te realiseren intensieve werklocatie. De stedelijke ruimte die ontstaat moet fungeren als een lobby voor die kantoren en is dan ook een publieke ontmoetingsplek, wachtruimte en een outdoor-vergaderplek in één. De relatie tussen binnen en buiten is gemaximeerd, met vergelijkbare materialen, groenvoorzieningen en een hoogwaardige uitstraling. Samen met het tijdelijke duurzame restaurant The Greenhouse, legt Het Knoopplein de verbinding tussen de stationsomgeving en het toekomstige Beurskwartier.


Logo
Name
Company type
Expertise
Logo
Name
Company type
Product / Material
Link

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Rijkskantoor de Knoop. Click here to see everything you're following.
You stopped following Rijkskantoor de Knoop
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Rijkskantoor de Knoop is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites