Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Researchgebouw CCS

General

Dit was een van de eerste nieuwe gebouwen op de campus. Qua volume en uitstraling refereert het gebouw aan het verleden, maar de geschubde gevel was toentertijd het bijzondere aan dit gebouw. Door de samenstelling ervan kon zonwering achterwege blijven en was transparantie gegarandeerd. Een heel groot en hoog atrium geeft het interieur van het gebouw de allure van een hoofdkantoor.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Researchgebouw CCS. Click here to see everything you're following.
You stopped following Researchgebouw CCS
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Researchgebouw CCS is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites