Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

PSV Academy

General

Het eerste ontwerp voor de uitbreiding van het trainingscomplex ging uit van de bestaande architectuur. De commissie ruimtelijke kwaliteit heeft PSV weten te overtuigen om, nu de kans zich voordeed, de gedateerde architectuur niet te herhalen, maar een nieuwe beeldtaal te kiezen die aansluit bij de ambitie van PSV. Ook werd een totaalvisie op het gehele complex gevraagd, ook voor wat betreft de inpassing in het landschap.

Het nieuwe ontwerp toonde een samenhangende visie op het complex. De oude en nieuwe bebouwing was zorgvuldiger in het landschap ingepast, daarbij rekening houdend met de noodzakelijke verkeersbewegingen. Ook de architectuur van het nieuwe ontwerp werd naar een hoger plan getild. Het resultaat mag er wezen.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following PSV Academy. Click here to see everything you're following.
You stopped following PSV Academy
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
PSV Academy is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites