Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Parkeergarage Zuid (P5)

General

Deze garage is soepel ingebed in het landschap. De ontsluiting van de verschillende parkeerlagen wordt gevormd door kunstmatige heuvels die tevens de geluidwal vormen. Door deze manier van ontsluiten hoeven er geen op- en afritten in het gebouw te worden gemaakt, waardoor met een heel eenvoudige constructie kon worden volstaan. Voor zover de gevels zichtbaar zijn, zijn die bekleed met rvs-staalgaas en aan de zuidzijde voorzien van zonnecellen. In 2002 werd de eerste in deze reeks gebouwd. Op den duur zal de hele zuidelijke rand van de campus bestaan uit dit soort garages.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Parkeergarage Zuid (P5). Click here to see everything you're following.
You stopped following Parkeergarage Zuid (P5)
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Parkeergarage Zuid (P5) is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites