Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Notariskantoor

General

Voor de uitbreiding van het notariskantoor, dat was gehuisvest in het naastgelegen monumentale pand, werd een onooglijk pandje gesloopt en ver naar achter uitgebouwd, waar het verbinding legt met de rondgaande beweging van de gebouwen van Jo Coenen in het gebied rond de Vestedatoren. Wat opvalt, is de moderne manier waarop hier natuursteen is toegepast. Dezelfde steensoort is op vier verschillende manieren bewerkt en in een grafisch patroon over de gevel verdeeld. Hierdoor ontstaan subtiele verschillen binnen een overigens monochroom grijze gevel, die daardoor nergens saai wordt en verandert met de lichtval.

Pas bij het naderbijkomen wordt zichtbaar dat het niet zomaar een gewoon grijs gebouw is, maar dat de gevel bestaat uit natuursteenplaten die op verschillende manieren zijn bewerkt. 

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Notariskantoor. Click here to see everything you're following.
You stopped following Notariskantoor
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Notariskantoor is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites