Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Feedback
Project language:

De Oostvaarders

General

Het Natuurbelevingscentrum ligt aan de rand van één van de meest unieke natuurgebieden in Europa: de Oost- vaardersplassen in Almere. Het gebouw biedt onder meer plaats aan een informatiecentrum, een restaurant, een vogelspotruimte en een leslokaal. Om de omliggende natuur zo min mogelijk te storen mocht de bouwtijd niet meer dan drie maanden bedragen. Prefabricage was derhalve een must en mede hierom werd de constructie van het gebouw voor een groot gedeelte met kruislaaghouten elementen ontworpen. Hiermee was het ook mogelijk de gewenste overstekken en duurzaamheidsambities te realiseren.

Adviesbureau Lüning adviseerde de hoofdconstructeur ten aanzien van de houtconstructie en nam de detailengineering voor haar rekening.

Association Articles

Logo
Name
Article title

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following De Oostvaarders. Click here to see everything you're following.
You stopped following De Oostvaarders
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
De Oostvaarders is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites