Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

M10 Woningen

General

Een intrigerende configuratie van 4 woningen. Ze zijn zo dicht mogelijk naar het midden van de kavel geschoven, zodat er nog net een smalle steeg tussen de blokjes overbleef. Door de knikken in de steeg is deze nergens in de volle lengte te overzien en dat maakt het heel spannend.

Door de positionering van de woningen in het midden blijft er rondom een strook tuin over. Die is door landschapsarchitect Katie Tedder ontworpen als pluktuin.

Omdat de tuinafscheidingen een voortzetting is van de houten gevels, ontstaat een zeer sculpturaal geheel.


Ten tijde van de foto's was die tuin nog niet aangelegd en de woningen nog niet allemaal opgeleverd. Dus later nieuwe foto's, misschien zelfs wel in kleur.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following M10 Woningen. Click here to see everything you're following.
You stopped following M10 Woningen
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
M10 Woningen is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites