Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Kinderdagverblijf High Tech Campus

General

Dit gebouw wijkt architectonisch gezien sterk af van de rest van de Campus. Dat wordt natuurlijk door de functie wel gerechtvaardigd. Het schuine dak zorgt voor een archetypische vorm en de rode houten bekleding voor een kleinschalige, zachte en warme uitstraling. Het begroeide dak draagt bij aan de landschappelijke inpassing.

Het verderop gelegen sportgebouwtje is overigens duidelijk van dezelfde familie.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Kinderdagverblijf High Tech Campus. Click here to see everything you're following.
You stopped following Kinderdagverblijf High Tech Campus
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Kinderdagverblijf High Tech Campus is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites