Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Kantoorgebouw Vredeoord

General

Dit gebouw zou het eerste in een reeks nieuwe op complex Vredeoord moeten zijn. Landschapsarchitecten Juurlink en Geluk hebben hiervoor een masterplan ontworpen. Alle gebouwen hadden een entree moeten krijgen aan een wandelpromenade op het scheidsvlak van stad en bos. Dit gebouw VS is opgezet als een carré rondom een groene binnenhof met de entree op de diagonaal van park en patio. De transparante schakels tussen de vier bouwdelen maken oriëntatie in het gebouw eenvoudig en geven het volume zijn karakteristieke plastiek. Gebouw VS heeft twee karakters: technisch en zakelijk in de buitengevels en warm en intiem aan de binnenhof.

Het masterplan zal nooit meer worden gerealiseerd, omdat de uitgangspunten van het bedrijf zijn veranderd. Het is ondertussen de bedoeling dat er op deze locatie woningbouw zal worden toegevoegd. Ook dit gebouw zal worden herontwikkeld tot appartementen. Het gebouw op de achtergrond is al gesloopt.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Kantoorgebouw Vredeoord. Click here to see everything you're following.
You stopped following Kantoorgebouw Vredeoord
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Kantoorgebouw Vredeoord is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites