Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Kantoor Spierings en Swart

General

Dit kantoor, dat de architecten voor zichzelf ontwikkelden, heeft twee gezichten. Het bakstenen deel richt zich naar de woonbuurt en het hogere met zink beklede volume vormt een baken aan de Bayeuxlaan en lijkt bijna te zweven boven de bakstenen plint.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Kantoor Spierings en Swart. Click here to see everything you're following.
You stopped following Kantoor Spierings en Swart
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Kantoor Spierings en Swart is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites