Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Kantoor De Nieuwe Wal

General

Wat een geluk dat het oorspronkelijke ontwerp tegen is gehouden door de commissie ruimtelijke kwaliteit. In plaats van dat zware, fort-achtige gebouw is er nu sprake van een luchtige hoek, ondanks de best wel forse schaal.

De binnenhoek van het complex is wel opgetrokken uit metselwerk, maar nu ingetogen qua architectuur. Dit gebouwdeel is zichtbaar aan de kant van de Wal...en aan de Paradijslaan, waar ook de toegang tot de meerlaagse parkeerkelder zit.

Ontwerp: VLCS architecten i.s.m. Staal-Christensen, inrichting door Van Eijck & van der Lubbe

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Kantoor De Nieuwe Wal. Click here to see everything you're following.
You stopped following Kantoor De Nieuwe Wal
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Kantoor De Nieuwe Wal is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites