Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Julianastraat

General

Door de woningen niet in de rooilijn van de straat te plaatsen, maar perceelsgewijs naar achteren te zetten, is er plaats gemaakt om op eigen terrein te kunnen parkeren en kon ook de grote boom worden gespaard. Er is op die manier ook een spannend gevelbeeld ontstaan.

De woningen hebben een gezamenlijke achtertuin en individuele terrassen. Alle woningen hebben op de bovenste laag een verborgen dakterras.

Het parkeren onder het volume werd mogelijk door de woonruimtes op de split-level manier aan elkaar te koppelen.


Door de woningen niet in de rooilijn van de straat te plaatsen, maar perceelsgewijs naar achteren te zetten, is er plaats gemaakt om op eigen terrein te kunnen parkeren en kon ook de grote boom worden gespaard. Er is op die manier ook een spannend gevelbeeld ontstaan.

De woningen hebben een gezamenlijke achtertuin en individuele terrassen. Alle woningen hebben op de bovenste laag een verborgen dakterras.

Het parkeren onder het volume werd mogelijk door de woonruimtes op de split-level manier aan elkaar te koppelen.

Ontwerp: Pascal Grosfeld

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Julianastraat. Click here to see everything you're following.
You stopped following Julianastraat
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Julianastraat is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites