Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Groen van Prinstererlaan Veghel

General

Het enige woningtype in de buurt met een schuine kap. Elke woning zit op de hoek. De ruimte onder de kap kan goed worden gebruikt als studeerruimte of berging. De compactheid die KAW zo creëerde, zorgde ervoor dat de groene ruimten konden blijven, zoals de bloementuin, de speelruimte en de jeu de boules baan.’

 

De woningen maken deel uit van het project De Versnellingskamer, een intensieve samenwerking van KAW, de gemeente en corporatie.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Groen van Prinstererlaan Veghel. Click here to see everything you're following.
You stopped following Groen van Prinstererlaan Veghel
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Groen van Prinstererlaan Veghel is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites