Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Geluidsscherm Jeroen Boschlaan

General

Vanwege de zeer geluidsgevoelige situatie is woningbouw hier niet mogelijk zonder ingrijpende maatregelen. Het beeld wordt daarom bepaald door het drie verdiepingen hoge geluidsscherm van helder glas, waarachter 18 woningen aan de serre zijn gegroepeerd. Het scherm staat op een zware stenen plint waarin het bankgebouw is gevestigd. Het scherm zweeft als het ware boven de straat. De overige 12 woningen zijn gesitueerd in een klein blok aan de zijstraat, in de luwte van het scherm. In de vormgeving van het gebouw is geprobeerd de mechanismen die op de locatie werken, expressief te maken; een ‘geluidsgebouw’ als herkenning langs de Ring.

Ontwerp: Thomassen Vaessen Architecten, Arie van Rangelrooij

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Geluidsscherm Jeroen Boschlaan. Click here to see everything you're following.
You stopped following Geluidsscherm Jeroen Boschlaan
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Geluidsscherm Jeroen Boschlaan is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites