Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Evertsenstraat Veghel

General

Een kleine locatie in een groenzone aan het water. Met het juiste woningtype pakte dit heel goed uit. De woningen hebben geen voor- of achtertuin, maar een veranda. De alzijdige woningen (zonder duidelijke achterkant, maar van alle kanten mooi, red.) passen in het park en door de afgeronde hoeken stroomt de groene ruimte om het gebouw. Eenvoudig te bouwen, maar geeft een groots effect. Een bewoner zei: “Ik heb eigenlijk een grote tuin, maar hoef er niks aan te doen.”

 

De woningen maken deel uit van het project De Versnellingskamer,  een intensieve samenwerking van KAW, de gemeente en corporatie.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Evertsenstraat Veghel. Click here to see everything you're following.
You stopped following Evertsenstraat Veghel
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Evertsenstraat Veghel is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites