Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Feedback
Project language:

EQT

Private equity firm EQT commissioned Fokkema & Partners for a complete overhaul of an office villa in Amsterdam. The villa is set along the “Northern Amstel Channel” and includes an enchanting little tea house. With a new design for the interior, the unique characteristics of the residence are highlighted. The top floors which were added in the 1990’s obtained a surprisingly spacious and contemporary open layout. A semi-detached greenhouse was added to expand the informal break out area on the ground floor, with the aim to take optimal advantage of the extraordinary setting. The villa is designed to make people feel at home, especially when working long hours and answering to high performance standards. As a centre piece to the office, the kitchen is outfitted with a custom designed brass kitchen island. Guests receive an equally extraordinary first impression of the interior when facing a brass reception piece. The colourful stained glass dome in the central hall separates the rich and boldly designed ground floors from the more minimalistic grey and white, Scandinavia inspired top floors.

Association Articles

Logo
Name
Article title

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page. <br /> Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following EQT. Click here to see everything you're following.
You stopped following EQT
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
EQT is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites