Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

de Lage Landen

General

Het kantoor op zichzelf is dan misschien niet spectaculair, de enorme vrijhangende luifel bij de entree aan de zijde van de Vestdijk is dat wel. Deze is ontworpen door de vierde generatie van het bureau De Bever.

Het kantoor op zichzelf is dan misschien niet spectaculair, de enorme vrijhangende luifel bij de entree aan de zijde van de Vestdijk is dat wel. Deze is ontworpen door de vierde generatie van het bureau.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following de Lage Landen. Click here to see everything you're following.
You stopped following de Lage Landen
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
de Lage Landen is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites