Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

De Honingraat

General

Volgens de vroedvrouwen van het verloskundig centrum Groei verandert de zorgvraag rondom zwangerschappen. Om op alle nieuwe ontwikkelingen in te kunnen blijven spelen zocht de praktijk een grotere en meer centraal gelegen nieuwbouw locatie. Het Multifunctioneel Centrum ‘de Honingraat’ aan de Slotermeerlaan te Amsterdam voldeed aan deze behoefte. De casco ruimte is door Boudewijn Rosman en Michiel Ottevanger van 1:1architecten ingedeeld.


De ruimte kreeg een warm en golvend interieur. Gekozen werd voor een natuurlijke uitstraling en duurzaam materiaalgebruik. De wanden van de spreekkamers zijn afgewerkt met leem-stuc. De eyecatcher van het ontwerp is een grote met bamboe beklede “zitwand” die door vorm en materiaalgebruik de wachtruimte en balie met elkaar verbindt. De toegepaste MOSO Flexbamboo bestaat uit massieve dunne bamboe stripjes, geplaatst op een gaasbacking die verlijmt zijn op een mdf ondergrond. Een duurzaam product dat uitstekend geschikt is voor ronde vormen. De uitvoering en doorontwikkeling van de wachtruimte en de bureaus is verzorgd door Stephan Siepermann. 

Volgens de vroedvrouwen van het verloskundig centrum Groei verandert de zorgvraag rondom zwangerschappen. Om op alle nieuwe ontwikkelingen in te kunnen blijven spelen zocht de praktijk een grotere en meer centraal gelegen nieuwbouw locatie. Het Multifunctioneel Centrum ‘de Honingraat’ aan de Slotermeerlaan te Amsterdam voldeed aan deze behoefte. De casco ruimte is door Boudewijn Rosman en Michiel Ottevanger van 1:1architecten ingedeeld.


De ruimte kreeg een warm en golvend interieur. Gekozen werd voor een natuurlijke uitstraling en duurzaam materiaalgebruik. De wanden van de spreekkamers zijn afgewerkt met leem-stuc. De eyecatcher van het ontwerp is een grote met bamboe beklede “zitwand” die door vorm en materiaalgebruik de wachtruimte en balie met elkaar verbindt. De toegepaste MOSO Flexbamboo bestaat uit massieve dunne bamboe stripjes, geplaatst op een gaasbacking die verlijmt zijn op een mdf ondergrond. Een duurzaam product dat uitstekend geschikt is voor ronde vormen. De uitvoering en doorontwikkeling van de wachtruimte en de bureaus is verzorgd door Stephan Siepermann. 

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following De Honingraat. Click here to see everything you're following.
You stopped following De Honingraat
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
De Honingraat is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites