Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Cyclotron

General

In dit gebouw is een deeltjesversneller voor kernfysisch onderzoek gevestigd. Deze werd in 1966 geschonken door het Philips Natuurkundig Laboratorium. Door de functie van het gebouw, was een bunkerachtige uitstraling vrijwel onvermijdelijk, maar de architect heeft dit door de afgeronde vorm weten te verzachten. Wel maakt het als het ware een vuist naar het veel grotere naastgelegen TNO-gebouw.

Architecten: S.J. van Embden, uitbreiding Bureau Wouda, architect Erik Knippers

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Cyclotron. Click here to see everything you're following.
You stopped following Cyclotron
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Cyclotron is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites