Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Cie Woningen

General

Op een talud langs het Beatrixkanaal staan acht villa's (die elk drie woningen herbergen) losjes gegroepeerd in een kring. Het publieke binnenterrein is vormgegeven met gras en flagstones. Onder het talud is ruimte voor collectief parkeren.De villa's hebben een split-level, waardoor verrassende binnenruimtes en mooie uitzichten op de omgeving ontstaan. Op de bovenste verdieping biedt een terras uitzicht op de wijde omtrek. De jury van de architectuurprijs (Dirk Roosenburgprijs 2009) prees het project als vakkundig gemaakt en zorgvuldig gedetailleerd, maar zag te weinig terug van het karakter van een sculptuur in het landschap, zoals in het beeldkwaliteitplan werd nagestreefd.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Cie Woningen. Click here to see everything you're following.
You stopped following Cie Woningen
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Cie Woningen is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites