Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Beschermd wonen Bothastraat

General

Tijdens het ontwerpproces was het de bedoeling om hier een gebouw te ontwerpen met een uitstraling als van de Amsterdamse school. De hoekoplossing is stoer.

Tijdens het ontwerpproces was het de bedoeling om hier een gebouw te ontwerpen met een uitstraling als van de Amsterdamse school. Het is helaas niet goed gelukt om dat tot stand te brengen al is er wel een stoere hoekoplossing uit de bus gekomen.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Beschermd wonen Bothastraat. Click here to see everything you're following.
You stopped following Beschermd wonen Bothastraat
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Beschermd wonen Bothastraat is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites