Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Bedrijfsverzamelgebouw Luminos

General

Dit was een nietszeggend gebouw met een voorgevel van stroken grindbeton afgewisseld met glas. Die bestaat nu sinds de verbouwing uit zogenaamde shadowboxen. Daar wilden de architecten een spel spelen met diepte en kleur en ‘s avonds met licht.

De kelder van het gebouw is opengemaakt richting het kanaal, waardoor in het interieur een zeer bijzondere plek is gecreëerd.

Dit was een nietszeggend gebouw met een voorgevel van stroken grindbeton afgewisseld met glas. Die bestaat nu sinds de verbouwing uit zogenaamde shadowboxen. Daarmee wordt een spel gespeeld met diepte en kleur en ‘s avonds met licht. Tenminste dat was de bedoeling, maar het is naar mijn gevoel niet zo gerealiseerd.

De kelder van het gebouw is opengemaakt richting het kanaal, waardoor in het interieur een zeer bijzondere plek is gecreëerd.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Bedrijfsverzamelgebouw Luminos. Click here to see everything you're following.
You stopped following Bedrijfsverzamelgebouw Luminos
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Bedrijfsverzamelgebouw Luminos is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites