Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Basisschool De Boog

General

Een groot volume, maar toch geen massale indruk. Door het witgeschilderde verticale metselwerk, afgewisseld met insnijding voor dakterrassen die weer zijn verhuld door semitransparante houten schermen, is een fijnzinnig gebouw ontstaan. Dat wordt ook doorgezet in de detaillering, bijvoorbeeld bij de eenzijdige vulling van de negges met hout.

De installatie op dat dak is helaas wel goed zichtbaar.

Een groot volume, maar toch geen massale indruk. Door het witgeschilderde verticale metselwerk, afgewisseld met insnijding voor dakterrassen die weer zijn verhuld door semitransparante houten schermen, is een fijnzinnig gebouw ontstaan. Dat wordt ook doorgezet in de detaillering, bijvoorbeeld bij de eenzijdige vulling van de negges met hout.

Maar wat een afknapper is dan die installatie op dat dak! En dat terwijl je zoveel ruimte overhebt achter die houten schermen. Schande!

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Basisschool De Boog. Click here to see everything you're following.
You stopped following Basisschool De Boog
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Basisschool De Boog is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites