Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Atlashuis

General

Dit is wel een heel eigenzinnige woning. Alles is hier anders gedaan. Een diagonale plaatsing op de kavel benadrukt de alzijdige architectuur. De concave dakranden maken nog een duidelijk dat hier eerder sprake is van een sculptuur dan van een woonhuis. De gevels zijn heel grafisch aangepakt door een spel te spelen met het al dan niet schilderen van gevelvlakken en negges. De compositie van de gevelopeningen verraad niets van wat er binnen gebeurt. Het opliggende, geborstelde voegwerk zorgt bij strijklicht voor een extra toets. 

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Atlashuis. Click here to see everything you're following.
You stopped following Atlashuis
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Atlashuis is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites