Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Appartementengebouw 2S

General

Aan de kant van de Ring toont dit plan zijn stedelijke kant. De grote lengte wordt gemaskeerd door het in tweeën te knippen. In het hoge donkere deel zit het kantoor van de woningstichting, waarboven drie lagen appartementen.

Het iets terugliggende lichte deel is vier lagen hoog. Dat deel heeft een interessante indeling, want het bestaat eigenlijk uit drie parallelle stroken woningen van ongelijke hoogte met daartussen twee opgetilde binnenstraten. Aan de kant van de Zeeheldenstraat telt het lichte blok nog maar twee bouwlagen.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Appartementengebouw 2S. Click here to see everything you're following.
You stopped following Appartementengebouw 2S
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Appartementengebouw 2S is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites