Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

AkzoNobel Center

General

Transparantie en een rijk gelaagde gevel kenmerken het tien verdiepingen hoge AkzoNobel Center op de Amsterdamse Zuidas. Beeldbepalend in het ontwerp is de combinatie van de glazen klimaatgevel met houten constructieve elementen. Door het gebruik van verschillende glassoorten ontstaat er een spel van reflectie en lichtbreking door de dag én seizoenen heen. De houten gevelelementen zijn afgewerkt met duurzame hoogwaardige coatings in geleidelijk verlopende kleuren en vormen daarmee een directe verwijzing naar de core business van AkzoNobel: coatings, verven en lakken. De gelaagde glazen gevel, is door Group A voorzien van een geïntegreerd lichtontwerp dat er voor zorgt dat het gebouw zowel overdag als ‘s nachts een warme en levendige uitstraling krijgt.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following AkzoNobel Center. Click here to see everything you're following.
You stopped following AkzoNobel Center
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
AkzoNobel Center is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites