Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Aanbouw Aalsterweg

General

De oorspronkelijke woning is uitgebreid met een woonruimte en een kantoor. Die zijn aan de tuinzijde uitgevoerd als zachte houten doosjes. Aan de straatzijde gaan die schuil achter een immense muur. Die is echter verbijzonderd. Niet alleen door het uiterlijk dat sterk doet denken aan mergelblokken, maar in werkelijkheid van geschilderd gips en kalzandsteen is. Maar ook de vorm is bijzonder, want die is niet recht: in de lengte en in de hoogte loopt het muurvlak schuin naar de toegangsdeur toe.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Aanbouw Aalsterweg. Click here to see everything you're following.
You stopped following Aanbouw Aalsterweg
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Aanbouw Aalsterweg is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites