Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

De Vier Jaargetijden

General

Een oude portiekflat op deze plek sloot de woonbuurt af van de brede, groene bedding van De Dommel. Deze portiekflat is vervangen door drie compacte woongebouwen en één woontoren. De nieuwe gebouwen zijn vormgegeven als ingetogen, abstracte volumes en zijn opgetrokken in een donkere, enigszins glimmende baksteen.

Het groene maaiveld boven de verdiepte parkeergarage, verlengt het groene gebied aan de buitenkant van de stad tot aan de voet van de bestaande, oude buurt. De gevels aan de groene zijde van het plan hebben een 'licht' karakter en bestaan uit een raamwerk van aluminium en glas. Alle woonruimtes zijn georiënteerd op de oost- en/of de zuidzijde, dat wil zeggen op het open landschap en op de zon. Vanuit privacyoverwegingen zijn de westgevels, aan de zijde van de woonwijk, relatief gesloten.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following De Vier Jaargetijden. Click here to see everything you're following.
You stopped following De Vier Jaargetijden
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
De Vier Jaargetijden is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites