Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

De Bijenkorf Amsterdam

General

Daglicht, transparantie en openheid waren de kernwoorden bij de grondige verbouwing van dit legendarische warenhuis. Zo heeft de volledig in zichzelf gekeerde winkelcocon uit de jaren zeventig plaatsgemaakt voor een nieuw licht interieur. Het atrium is vernieuwd en het oude glazen plafond is weer zichtbaar gemaakt. Ontoegankelijke ruimtes, waaronder de vierde verdieping en de voormalige zolder, zijn toegevoegd aan het oppervlak en publiek toegankelijk gemaakt. In het dak aan het Beursplein is een eveneens publiek toegankelijk dakterras aangelegd.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following De Bijenkorf Amsterdam. Click here to see everything you're following.
You stopped following De Bijenkorf Amsterdam
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
De Bijenkorf Amsterdam is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites