Your browser is not supported. Please contact info@galleo.co or try another browser.
Project language:

Basisschool BoschAkker

General

Het schoolgebouw is in samenhang met het naast gelegen zorgcentrum ontwikkeld en ontworpen en vormt daarmee ook één gebaar. Het nieuwe winkelcentrum sluit daar ook weer op aan in één doorgaande beweging.

De school heeft een sportveldje op het platte dak.

Logo
Name
Company type
Expertise

Related associations

Logo
Name

Related projects

No results found

Company only pages are only available for project partners of a project. Since you are not listed as a project partner, you are not able to access this company only page.
Did your company worked on this project? Go to the Public page and list yourself as a project partner to access your company only page
Uploading a picture is currently only possible if you worked on this project and your company is listed in the team.
You're now following Basisschool BoschAkker. Click here to see everything you're following.
You stopped following Basisschool BoschAkker
Project added to your favorite projects. Click here to see your favorites.
Basisschool BoschAkker is removed from your Favorites

Click the +Favorite button to add this project to your personal favorites